Over Heppie-de-Peppie

Het ontstaan van
Heppie-de-Peppie

Heppie-de-Peppie is ontwikkeld door iSeleQt tijdens de coronatijd in 2020.
Aanleiding was dat veel medewerkers van huis moesten werken en dat er weinig fysieke overlegmomenten waren tussen medewerkers, flexkrachten en payroll- krachten met hun intercedenten, accountmanagers en leidinggevenden. Ook ZZP’ers hadden minder fysiek contact met hun contactpersonen bij hun opdrachtgevers en intermediair. Een oplossing lag voor de hand: een gemakkelijke en snelle manier voor de medewerkers om via een gebruiksvriendelijke app in contact te staan met hun intermediair.
De werkgelukapp Heppie-de-Peppie was geboren!

Nu we een paar jaar verder zijn en de coronapandemie gelukkig voorbij is, blijkt dat een geautomatiseerd systeem om werkgeluk te meten en vervolgens het welbevinden van medewerkers snel bespreekbaar te maken, zijn waarde heeft laten zien.

Start vragen
Slidefunctie bij vragen
Mijn Heppie lijn
Hugo Wijtmans

Hugo Wijtmans
Oprichter Heppie-de-Peppie

Sinds 1999 is de oprichter Hugo Wijtmans actief als zelfstandig ondernemer, trainer, coach en HR-adviseur, gespecialiseerd in persoonlijke-, team- en organisatieontwikkelingstrajecten. Met een achtergrond in onderwijs en psychologie, aangevuld met ruime managementervaring brengt Hugo de theorie en praktijk met elkaar in verband. Praktische oplossingen bieden voor het welbevinden van de mens in zijn organisatie is dan ook de missie van Heppie-de-Peppie.

Wij geloven dat iedereen een gelukkig en welvarend bestaan verdient!
Uit verschillende onderzoeken blijkt dat er een sterk verband bestaat tussen jouw werkgeluk en het hebben van perspectief op een mooie loopbaan. Als jij je gelukkig voelt op je werk, heb je over het algemeen minder last van stress en ben je minder vaak ziek dan collega's die minder tevreden zijn met hun baan.

Of je een vast contract hebt of een tijdelijk, of je uitzendkracht bent of ZZP’er, ook jij wil graag gelukkig zijn in je werk. En daar helpen wij bij.

Hoe dan?
In deze gebruiksvriendelijke app geef je wekelijks aan hoe jij je werk ervaart. Dat gaat gemakkelijk en snel, het kost je slechts enkele minuten.

Zo werkt
Heppie-de-Peppie

In 3 stappen inzicht in werkgeluk

Heppie-de-Peppie vraagt
jou wekelijks naar
jouw werkbeleving

Jij krijgt direct
feedback en tips op
jouw input

Jouw intermediair
houdt vinger
aan de pols

3 vragen over werkgeluk

Wekelijks krijg je 3 nieuwe vragen over je werkgeluk in die week. Op maandagmiddag komen de vragen in je app. Je hebt dan de hele week om deze vragen te beantwoorden. En we sturen ook reminders mocht je er niet aan toe zijn gekomen. Op zondag is je laatste kans om de vragen in te vullen, daarna vervallen deze vragen en krijg je op maandag weer 3 nieuwe vragen.

De vragen gaan over de volgende thema's:

  1. Hoe jij het ervaart om voortgang in je werk te kunnen boeken
  2. Of je zinvol werk doet
  3. In hoeverre jij plezier aan je werk beleeft

Kijk en luister hier hoe Heppie-de-Peppie óók voor jou kan werken!